Senzerkrant Helmond – Door copywriter Eindhoven

By 10 oktober 2017 Geen categorie

Tik tak tok. De Senzerkrant verschijnt met de regelmaat van de klok. Dit personeelsblad is onlangs voor de vierde keer uitgekomen. Tot groot plezier van alle medewerkers in Helmond en omstreken. Want het blad wordt steeds beter. Voor de lezertjes is er goed nieuws: dit jaar staan nog twee edities op stapel.

Verhalen

Senzer bruist. Dat merk je aan de onderwerpen. Die hebben alles met doorstroming te maken. Mooie verhalen voor mensen door mensen. Denk aan de medewerker die de bouw gedag zegt en via Senzer op zijn pootjes terechtkomt als kolkenzuiger: een soort schoonheidsspecialist voor rioleringen. Of aan de circulaire economie in Groot Helmond, die op termijn goed is voor duizenden banen. Mooi werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bijdrage Hans Kik

Hoe komt de Senzerkrant in het land? Teamwork! Joyce Hellings van Senzer is de spindocter in het web voor de krant. Sterk Reclamebureau verzorgt de opmaak. Copywriter Hans Kik houdt interviews, schrijft, redigeert en zet alle letters in de juiste volgorde.