Skip to main content

Swiss Sens – Voor wakkere dispuutsleden

By 14 december 2016Geen categorie

Het is er nog net geen hotel. Maar bedden hebben ze er wel. En wat voor bedden: Swiss Sense. Het schijnt dat Klaas Vaak regelmatig proef komt liggen in de showroom in Uden. Samen met Vader Jacob.

 

Bedrijfsbezoek met ons dispuut

Ook ’t Lieshouts Dispuut Morees waar ik lid van ben, is onlangs bij Swiss Sense met open armen ontvangen. Klaas en Jacob hadden andere verplichtingen, zo hoorden wij tijdens het bedrijfsbezoek. Proef liggen was een ervaring, ondanks dat we niet in de nachtstand stonden. Vergeet de krakende lattenbodems en doorgelegen matrassen. Bij Swiss Sense (van Diks Bedmakers) maken ze uitsluitend vijfsterrenslaapcomfort met de complimenten van de maan.

 

100% natuurlijk slapen

Elk bed wordt met de hand gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Denk aan hout, vlas, paardenhaar, katoen, kokosvezel, kamelenwol, alpacawol en cashmere. Deze materialen bieden de beste isolatie, vochtregulatie en luchtcirculatie. Krachtig en zuiver, zonder schadelijke stoffen. Duurzaam, puur en onbevangen. Niets is zo natuurlijk als slapen. Wakkere dispuutsleden weten genoeg.