Copywriter Eindhoven

Gefeliciteerd, ondernemer. U heeft zojuist twee gouden woorden ingetikt: copywriter Eindhoven. En daarmee heeft u mij gevonden. Gouden bergen kan ik u niet beloven. Maar ik kan u wel op weg helpen.

Commercieel creatief

Direct marketing is mijn tweede natuur en als commercieel creatief heb ik ambities. En dat heeft mijn opdrachtgevers geen windeieren gelegd. Hoe ambitieus bent u?

Succesverhalen

Met vijf succesverhalen geef ik u een inkijkje in uw mogelijkheden. Goed voor meer omzet, een betere naamsbekendheid, meer respons, een betere bezetting, nieuwe orders en nieuwe klanten. Noem het hoogrendementscopy.

1. Nieuwsbrieven machinebouwer Lareka
Vier keer per jaar ontvangen de relaties van Lareka een digitale nieuwsbrief. Deze gaat over verpakkingsmachines voor chocolade. De statistieken liegen er niet om: respons, respons, respons. Zo breng je klanten op ideeën en leg je de loper uit naar transacties.

2. Mailing steunpanty Blom Kousen en Lingerie
Prijswinnend werk uit de guldentijd. Een mailing die nog geen duizend gulden kostte, leverde voor twintig mille handel op aan steunpanty’s, badkleding en sokken. Kwestie van een goed idee.

3. Website Restaurant De Teydt
Website voor een nieuw restaurantconcept bij vakantieparken, met online boekingssysteem. Hoge naamsbekendheid en een hoge bezettingsgraad. Met een Green Team Award voor Landal Orveltermark. Goed voor voorpret en return on investment.

4. Website Dedicon
Dedicon maakt media toegankelijk voor blinden, slechtzienden en mensen met dyslexie. De website weet een brede doelgroep te boeien, te binden en te overtuigen. Sympathie als steuntje in de rug. Ideale warming-up voor fondsenwerving.

5. Last but not least: mijn eerste verkoopbrief
Innovatief avant la lettre: masterscriptie Nederlands over de leesbaarheid van verzekeringspolissen van motorvoertuigen op vier wielen. Vijf scripties verkocht aan maatschappijen. Opdracht binnengehaald om verzekeringsvoorwaarden te herschrijven. Zo ben ik begonnen. In Eindhoven. Als hoogrendementscopywriter.

Bel

Dit zijn vijf succesverhalen van de copywriter Eindhoven. Vijf successen van Hans Kik. Welk succes heeft u voor ogen? Bel (0499) 42 15 42. Want succes is geen toeval. Succes dwing je af.

Lees meer

Welkom bij Hans Kik, copywriter innovatie. Voor wervende tekst. U zoekt tekst die inspireert. Slimme tekst.

Zoekwoorden helpen u op weg. Zoals de combinatie copywriter Eindhoven. Daarmee komt u uit bij een copywriter voor succesverhalen. Uw succes. Handig als u in Eindhoven zit. Maar Veldhoven mag ook. En wat te denken van Eersel, Geldrop, Son en Breugel, Laarbeek, Helmond en Veghel? Overal eigenlijk in de Brainport Regio. Dat is goed nieuws voor ondernemers die innoveren.

Google is groots. Maar kan niet schrijven.  Google kan eigenlijk alleen maar formulieren invullen. Een formulier voor zoekwoorden. Zoek zoek copywriter Eindhoven. Vind vind copywriter Eindhoven. Het liefst supersnel. Zoef Zoef dus. Zoekt en gij zult vinden, zo denkt google. Vindt gij het niet, dan is het zoek. Da’s nou spijtig. Alle centjes kwijt. Dik verdriet en allemaal traantjes. Terwijl u gewoon gevonden wilt worden. Op zijn googles, zeg maar. Daar betaalt u voor. Maar wat bent u dan? Een gevonden voorwerp? Of een meewerkend voorwerp? Lijdend voorwerp? Of, helemaal erg, een google voorwerp?

Einde gezeur over de google met zijn woorden die de weg kwijt zijn. Want u wilt van uw verhaal een succesverhaal laten maken. Welkom bij Hans Kik, copywriter innovatie. Voor wervende tekst voor slimme diensten, producten en concepten. Waarom nog verder zoeken als u nu (0499) 42 15 42 kunt bellen?