Tekstschrijver Eindhoven

Welkom ondernemer, welkom bij Hans Kik, dé tekstschrijver voor Eindhoven en omgeving. Speciaal voor u heb ik een verhaal waarmee u uw voordeel kunt doen. Tikje onwerkelijk. Maar wel leuk. U staat meteen op scherp.

Verhaal

Wat hebben wervende teksten en vissen met elkaar gemeen? “Niets,” zult u in eerste instantie zeggen. “Alles,” vertel ik u bij deze. Lees verder. Zeker weten dat ik u op andere gedachten kan brengen.

Wormen

Om vissen te vangen heeft u wormen nodig. Wormen die u uit de tuin haalt. Regenwormen. Daar houden vissen van. De worm is voor de vis. En niet voor de visser.

Wervende tekst

Om opdrachten binnen te hengelen heeft u wervende teksten nodig. Teksten die uw prospects inspireren en een goed gevoel geven. Teksten van Hans Kik. Daar houden klanten van. De tekst is voor de klant. En niet voor de opdrachtgever.

Lekker

Nu was er eens een visser met een eigen kijk op het vak. Een eigengereid mannetje dat regelmatig in de clinch lag met zijn collega’s. Op zekere dag zette hij alle wijsheid overboord en begon hij wormen te kweken die hij zelf lekker vond. “Want als ik ze lekker vind, dat moeten de vissen wel helemaal gaan watertanden.”

Pizza

Het resultaat overtrof zijn stoutste verwachtingen. Na drie weken experimenteren smaakten de wormen naar slagroomsoesjes en pizza marguerita. Mmmm, heerlijk… Wat de vissen ervan vonden vertelt het verhaal niet. Maar u kunt wel raden.

Succes

Moraal van het verhaal? Schrijf wat uw klanten graag willen lezen. En niet wat u graag wilt schrijven. Anders krijgt u wormen waar de honden geen brood van lusten. Laat staan de vissen. Het verhaal over de worm en de visser is een klassieker in relameland. Een schoolvoorbeeld. In een notendop wordt de kern van de marketingcommunicatie uitgelegd. What’s in it for me? Het is les nul in reclame. Toch wordt deze les nog wel eens overgeslagen. Niet door u. U weet wel beter.

Tips nodig voor een goede stek? Bel Hans Kik, (0499) 42 15 42, dé tekstschrijver voor Eindhoven en omgeving. Zeker weten dat u niet achter het net vist.

Lees meer

Welkom bij Hans Kik, copywriter innovatie. Voor wervende tekst. U zoekt tekst die inspireert. Slimme tekst.

U bent goed op weg. Dankzij Google heeft u mij gevonden. Want Google en tekstschrijver Eindhoven hebben iets met elkaar. Goed voor de organische vindbaarheid. Daardoor kom ik hoger op de ladder te staan en vindt u een tekstschrijver die uw verhaal naar een hoger plan kan tillen. Naar de top van de markt bijvoorbeeld.  Google doet goed werk. Alles is al voorgekauwd. Alle woorden. Uw lezer hoeft alleen nog maar te slikken. Wat denkt u? Kauwen uw klanten liever zelf? Of consumeren zij liever voorgekauwde prak? En wat te denken van herkauwen? Nieuwe uitdaging voor google: ga belastingformulieren invullen. De fiscus kan nog wel wat hulp gebruiken.

Zoekwoorden zijn leuk. Maar gebruik ze gedoseerd. Zoals tekstschrijver Eindhoven. Zoekmachines zijn allergisch voor een overdosis zoekwoorden. Met junkwoorden irriteer je de lezer. Wissel af. Varieer. Dan krijg je een levendige en leesbare tekst. En google? Die hobbelt wel mee. Zoekzoekwoorden klinkt sneller dan zoekwoorden. Best geinig. Zou Google dit woord kennen?

Einde gezeur over organische vindbaarheid en almachtige zoekzoekwoorden. Want u staat te popelen om te beginnen. Welkom bij Hans Kik, copywriter innovatie en alles dat nieuw is. Voor wervende tekst voor slimme diensten, producten en concepten. Waarom nog verder zoeken als u nu (0499) 42 15 42 kunt bellen?