Crossmediale Communicatie

De kracht van crossmediale communicatie

Vergroot uw actieradius, werk met crossmediale communicatie. Dan verlegt u grenzen met één en dezelfde boodschap en communiceert u in meerdere kanalen tegelijk. Crossing borders, zeg maar. Bent u klaar voor een crossover?

Modulair

Crossmediale communicatie werkt eenvoudig. Net als lego. Of als domino. Leve de blokkendoos. U kunt altijd aanleggen, uitbreiden, oversteken of omdraaien. Het maakt u lenig en alle kanalen liggen voor u open. Welke koers gaat u varen?

Effect2

Bij crossmediale communicatie draait u aan de knoppen. Effecten in het kwadraat regelt u zelf. Welke kanalen wilt u opendraaien om uw doelgroep te triggeren? Hoe meer registers u opentrekt, hoe meer synergie en hoe krachtiger uw communicatie.

De kracht van een concept

Hoe uw crossmediale communicatie vleugels krijgt? Laad uw campagne met een communicatieconcept van Hans Kik. Dat biedt voordelen. Het stelt u in staat om vanuit één gedachte te communiceren. En dat bevordert de eenduidigheid en de impact. Daardoor krijgt u een eigen uitstraling, wordt u zichtbaar voor de buitenwereld en onderscheidt u zich van de concurrentie.

Synergie

Omdat alle uitingen dezelfde belofte en dezelfde sfeer uitademen wint uw communicatie aan herkenbaarheid. Alle onderdelen hebben dezelfde identiteit en versterken elkaar. Dit heeft een gunstig effect. Het resultaat is groter dan de som der delen.

Rendement

Investeren in een communicatieconcept van Hans Kik is verantwoord. Het past in uw communicatiestrategie en levert rendement op. Het kan gefaseerd uitgerold worden. En gefaseerd gebudgetteerd.

Kanalen

Uw mogelijkheden? Denk aan websites, facebook, linkedin, instagram, twitter, apps, e-mailings, RTV, animaties, films, advertenties, banners, (digitale) documentatie, white papers, beurzen, merchandising etc. U communiceert crossmediaal vanuit een centraal thema en dat ondersteunt en bevestigt de kwaliteitsgedachte van uw aanbod.

De kracht van Hans Kik

Meer weten over crossmediale communicatie en concepten? Bel Hans Kik, crosscopywriter: (0499) 42 15 42. Of mail: hans@slimmetekst.com. Leg aan in Lieshout voor een goed gesprek in de Hoekendaal. Zeker weten dat uw propositie zich schikt naar alle hoeken en gaten van de media.

Yoleo logo
Zeelands Roem

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer

Welkom bij Hans Kik, copywriter innovatie. Voor crossmediale communicatie. U zoekt ideeën die inspireren.

Als conceptueel copywriter reik ik ideeën aan om crossmediaal te communiceren. Ideeën met een grote actieradius. Voordeel? U hoeft het wiel niet steeds opnieuw uit te vinden. Iedere nieuwe uiting kan in het bestaande concept meelopen. Elk item wordt ontwikkeld vanuit dezelfde gedachte, sluit aan op andere uitingen en past in het campagnebeeld. Drie halen, een betalen. Schitterend voordeel dus.

Google en crossmediale communicatie hebben iets met elkaar. Net als u. Want u heeft dat woord ingetikt met als resultaat dat u nu op mijn site bent aangeland. Handig. Op een betere plaats had u niet terecht kunnen komen. Vraag niet hoek het kan maar profiteer ervan. Twee halen, één betalen. Want een crossmediaal copywriter is ook een conceptueel copywriter.

Welkom bij Hans Kik, conceptmaker en copywriter voor crossmediale communicatie. Ik bedenk ideeën voor ondernemers die innoveren. Vindingrijke ondernemers die doorgaan waar anderen ophouden. Een goed idee helpt u om grensverleggende diensten en producten in de markt te zetten. Hoogrendementsideeën. Waarom nog verder zoeken als u nu (0499) 42 15 42 kunt bellen?