Seo tekstschrijver

Gegroet, ondernemer. Van harte gefeliciteerd met uw voltreffer. U heeft zonet seo tekstschrijver ingetikt en u bent op mijn website uitgekomen. Want u wilt beter gevonden worden en daarvoor teksten laten schrijven.

Acquisitie

Mijn aanbod? Jaren kennis, ervaring en creativiteit. Dit zijn onmisbare ingrediënten om leads binnen te halen, klanten over de streep te trekken en partijen te overtuigen. Internet is grillig. Net als Google. Schrijven voor het web is een andere tak van sport. Niet alleen adwords spelen een rol maar ook organische vindbaarheid. En de combinatie van beide. Ik geef u graag tekst en uitleg.

Google adwords

Zoekt u klanten in de regio? Is de markt in uw directe omgeving uw markt? Dan is het zeer te overwegen om Google adwords in te zetten. De handel ligt op een steenworp, om de hoek. Maak een analyse, breng de juiste zoekwoorden in stelling en schiet met scherp. Zoekwoorden selecteren is een kwestie van richten. Secuur werk. Het vraagt even geduld. Maar dan schiet u ook recht in de roos: in uw regio. Hoeveel opdrachten wilt binnenhalen? En welke klanten?

Organische vindbaarheid

Uw website is uw visitekaartje. Een goed begin. Maar daarmee heeft u nog geen goede positie in Google. Mogelijke oorzaak? Google begrijpt uw website niet. En dan wordt het moeilijk om klanten door te sturen naar uw site. Hoe u Google voor uw karretje spant? Met de juiste teksten en correcte seo-instellingen stijgt u op de hitlijst. Waar adwords voor direct resultaat zorgen, biedt seo-optimalisatie betere vindbaarheid op termijn. Hierdoor verlaagt u de kosten per klik. Tip: laat uw teksten en instellingen aanpassen. Dan stijgt uw site op de Google-ladder.

Bel

Microwebsites, landingspagina’s, seo tekstschrijver… Ik kan uren over mijn vak vertellen. Maar u wilt aan de slag. Bel als u niet kunt schrijven: (0499) 42 15 42. Want copywriting voor websites is een vak apart.

Meer lezen

Welkom bij Hans Kik, copywriter innovatie. Voor wervende tekst. U zoekt tekst die inspireert. Slimme tekst.

U bent goed op weg. U hebt daarnet seo tekstschrijver ingetikt en alle mogelijkheden liggen voor u open. Ontdek op de pagina Portfolio wat ik voor collega-ondernemers heb gemaakt. Het zijn voorbeelden van websites die u op ideeën kunnen brengen.

Tip: wees zuinig met het gebruik van zoekwoorden. Voor u het weet, zit u aan een overdosis. En dan wordt Google boos en gaat Google u straffen. U bent heel stout en dat willen ze u laten weten. Sancties dus. Harde sancties. De grootste straf is dat u naar pagina 3 of 4 worden verbannen. Kansloos, deze pagina’s. Kies liever adwords. Van de famous mister ad. Retteketet. Of zoekzoekwoorden. Die woorden zijn nieuw. Het zijn zoekwoorden. Maar dan in het kwadraat. Google moet ervan blozen. Zoekzoek.

Wilt u seo? Dat kan. Maar niet pro deo. Welkom bij Hans Kik, copywriter innovatie. Ik schrijf hoogrendementscopy voor slimme diensten, producten en concepten. Waarom nog verder zoeken als u nu (0499) 42 15 42 kunt bellen?