Skip to main content

Chirurgische precisie – Copywriter Eindhoven als specialist

By 4 januari 2018Geen categorie

Als copywriter heb ik een leuke bijbaan. Eens in de zoveel tijd ben ik plastisch chirurg en schoonheidsspecialist. Dat is handig als ik websiteteksten een verjongingskuur moet geven. Daar kan geen anti-aging-crème tegenop.

Scalpel

De bladblazer is mijn scalpel en alleen al met stof afblazen zijn de resultaten verbluffend. De tekst krijgt niet alleen een facelift maar wordt ook generaties jonger. Vergeet de littekens. Ik opereer zonder snijden. U hoeft niet naar het ziekenhuis en een poliklinische opname is overbodig. De ingreep wordt volledig vergoed door uw communicatiebudget.

Wonderdoekje

Liever geen bladblazer op uw tekst? Alternatieve genezing is een optie. Een tekst oppoetsen alleen al zorgt voor cosmetische effecten. Wel het juiste wonderdoekje gebruiken. Restaurant Kastanjehof is te spreken over het resultaat waaraan andere horecagelegenheden zich graag spiegelen.

Bijdrage Hans Kik

Copywriter Hans Kik was klankbord, schreef websiteteksten en bedacht de nieuwe opzet voor de Bed & Breakfast van Restaurant Kastanjehof. Met chirurgische precisie. Welkom in de schoonheidsspecialon.