Skip to main content

Copywriter Eindhoven en Piet Hein Eek – Slooptaal versus sloophout

By 27 maart 2017Geen categorie

Piet Hein Eek zit op historische grond. Zijn bedrijf is gevestigd in de Halvemaanstraat in Eindhoven, schuin tegenover het huis waar copywriter Hans Kik is geboren. 115 is een mooi nummer.

 

Glorie

Inspirerend, die locatie. Roem en eer liggen in het verschiet. Voor Hans Kik was het de aanloop naar een carrière in de reclame, compleet met vakprijzen en een eigen praktijk. Piet Hein Eek maakt in het oude Philipsgebouw designmeubels die vanuit de Halvemaanstraat wereldwijd hun weg vinden naar liefhebbers van exclusief.

 

Afgekloven

Piet Hein Eek neemt sloophout onder handen en maakt er unieke ontwerpen mee. Hans Kik werkt met ander materiaal: slooptaal. Hij zet afgekloven woorden in een nieuwe volgorde waardoor een goed verhaal ontstaat. Tot groot genoegen van zijn opdrachtgevers. Zij kunnen rekenen op meer naamsbekendheid, meer rendement en meer rumour around the brand.

 

Haute copy

In de Halvemaanstraat zijn de aardstralen gunstig en de leylijnen nog meer. Op zoek naar inspiratie? Doe eerst een rondje Piet Hein Eek. En daarna een blokje geboortehuis Hans Kik. Als je dan niet met designmeubels thuiskomt, dan wel met haute copy.

 

Bavariacity

Voor meer copywriter Eindhoven belt u (06) 53 43 96 59. Hans Kik woont tegenwoordig in Lieshout, op loopafstand van Eindhoven.