Innovatie in afvalwaterzuivering – Door Waterschapsbedrijf Limburg

By 22 mei 2017 Geen categorie

Hoe communiceer je dat je de zuivering van afvalwater opnieuw hebt uitgevonden? Waterschapsbedrijf Limburg doet dat met film. En hoe! In zes minuten wordt een concept uitgelegd dat de afvalwaterzuivering compleet op zijn kop zet: in Europa en in het Midden-Oosten. Engels en Arabisch ondertiteld.

 

Starring Verdygo

De nieuwe manier van afvalwaterzuivering heet Verdygo. Door een modulaire opzet kunt u de zuivering op maat laten bouwen: bovengronds en op een compact oppervlak. Extra capaciteit inschakelen? Medicijnen uit het water wegzuiveren? Grondstoffen nodig voor industrieel of agrarisch gebruik? Kwestie van een module bijplaatsen. Een soort plug en play. Maar dan in afvalwaterzuivering. Met bouwbedrijf Strukton participeert Waterschapsbedrijf Limburg in een publiekprivate samenwerking.

 

Bijdrage Hans Kik

Copywriter Hans Kik schreef de scripts voor de films. Er is een basisscript voor Verdygo met de centrale regelkamer. In een ander script is bouwbedrijf Strukton opgenomen. Voor Lora, een beheerssysteem voor gemalen, is een apart script geschreven. Ioridomedia verzorgde de productie van de films.