Skip to main content

Innovatief meubilair – Tekst copywriter Eindhoven

By 16 januari 2018Geen categorie

Bij innovatie denk je bijna automatisch aan techniek. En niet aan meubelen voor evenementen. Toch vindt juist hier een doorbraak plaats die zijn weerga niet kent. Modubilo rekent af met saaie steigerplanken en festivalstijl. Dit meubilair is  speels, mobiel en modulair tegelijk. Modubilo. Made to move.

Vijf panelen

Klinkt goed, dat eerste mobiele en modulaire meubilair ter wereld. En in de praktijk werkt het nog beter. Modubilo bestaat uit vijf panelen. Monteren gaat eenvoudig. Want vijf panelen schuif je in elkaar tot tafels, barren en krukken voor feesten en partijen.

Gereedschap overbodig

Handig, slim en efficiënt, deze opzet. Gereedschap heb je niet nodig. Een handleiding evenmin. Modules in elkaar schuiven en klikken doe je op gevoel. Het gaat spelenderwijs. Zelfs met twee linkerhanden kun je tempo maken. In minder dan een uur bouw je zo het complete meubilair op voor een evenement voor 250 personen.

Goed verhaal door copywriter Eindhoven

Modubilo is zojuist geïntroduceerd. Copywriter Hans Kik kan uren vertellen over deze innovatie. Hij schreef de brochure, de website, linkedinberichten, flyers verhuur en SmartCart en de e-mailmailing. Benieuwd naar een goed verhaal?