Skip to main content

Kerstreces – Van 22 december t/m 1 januari

By 15 december 2017Geen categorie

De voortekenen liegen er niet om. Het wordt een witte kerst. Ik heb zojuist een serie white papers gedownload. En die ga ik allemaal verorberen tijdens de feestdagen. Goed nieuws dus als u straks alles wilt weten over een effectieve merkgroeistrategie. Of over het overwinnen van uitdagingen in de customer journey. E-mailmarketingtips voor de feestdagen heb ik overigens al in oktober doorgenomen.

 

Papier-maché

Nu staan er niet alleen white papers op mijn kerstmenu, ook ander leesvoer vol vitaminen voor kleine hersentjes mag aanschuiven. Denk aan de verzamelde werken van Nescio en De kinderen van Hurin (Tolkien). Wat staat er bij u op het menu?

 

Even resetten

Van 22 december tot en met 1 januari heb ik leespauze. Daarna gaat de knop weer om en maken de white papers plaats voor een groene golf aan concepten en schrijfwerk. Ik wens u mooie dagen en alle goeds voor 2018. Tot dan.