Skip to main content

Kerstreces – Van 23 december t/m 1 januari

By 19 december 2016Geen categorie

De voortekenen liegen er niet om. Het wordt een witte kerst. Ik heb zojuist een serie white papers gedownload. En die ga ik allemaal verorberen tijdens de feestdagen. Goed nieuws dus als u straks alles wilt weten over een effectieve merkgroeistrategie. Of over het overwinnen van uitdagingen in de customer journey. E-mailmarketingtips voor de feestdagen heb ik overigens al in oktober doorgenomen.

 

Papier-maché

Nu staan er niet alleen white papers op mijn kerstmenu, ook ander leesvoer vol vitaminen voor kleine hersentjes mag aanschuiven. Denk aan de Amerikaanse Prinses (Annejet van der Zijl), Het victoriaanse huis (John Boyne) en Dief van de tijd (ook John Boyne). Wat staat er bij u op het menu?

 

Even resetten

Van 23 december tot en met 1 januari heb ik leespauze. Daarna gaat de knop weer om en maken de white papers plaats voor een groene golf aan concepten en schrijfwerk. Ik wens u mooie dagen en een goed 2017. Tot dan.