Skip to main content

Marketingcommunicatie met ballonnen – Iets met tekstschrijver Eindhoven

By 20 maart 2017Geen categorie

Ballondeco

Opvallend creatief

 

Hoe breng je opvallend creatief een opening, evenement of beurs onder de aandacht? Opdrachtgever Ballondeco bedenkt ideeën die mensen aantrekken. Met ballonnen creëert het bedrijf een omgeving die het publiek verrast, inspireert en amuseert. Waardoor evenementen gebeurtenissen worden die niemand wil missen.

Totaalconcept

Ballondeco is een soort reclamebureau. Maar dan voor ballonnen. De mogelijkheden zijn ongekend. Reken op een eigen, zinnige aanpak. Het motto? Opvallend creatief! Je bent welkom voor full service dienstverlening: voor creatie, advies en uitvoering.

Bonus

Extra aanloop, vrolijke gezichten, oooh’s en aaah’s, applaus… Van Ballondeco weet je wat je kunt verwachten. Bovendien krijg je als ondernemer een extraatje op de koop toe: gratis reclame. En daar hoef je helemaal niets voor te doen. Ballondecoraties zijn fotogeniek en mensen maken graag foto’s en filmpjes om ze vervolgens te delen op twitter, facebook, youtube en instagram. Zo komt een event voor een tweede keer onder de aandacht van een breed publiek. Opvallend creatief. Opvallend effectief. Nu met likes en comments.

Bijdrage Hans Kik

Hans Kik maakt graag reclame voor Ballondeco. En schreef eerder teksten voor de website en dm-acties.