Skip to main content

Modubilo en copywriter Eindhoven – Made to move

By 22 januari 2018Geen categorie

Nomen est omen. De voortekenen zijn gunstig voor Modubilo. Deze merknaam associeer je direct met mobiel, modulair, meubilair, speels en dat alles met een Italiaanse inslag. Dat is ook precies de bedoeling. Want daar staat dit meubelmerk voor evenementen voor.

Beleving

Het motto van Modubilo? Made to Move! Dit merk trekt alle registers open. Hoe maak je van een evenement een gebeurtenis waarvan gasten nagenieten? Een feest, een receptie of samenzijn op locatie dat indruk maakt, verrast en inspireert?

Dutch Design

Modubilo brengt mensen in vervoering. Dit meubilair voor evenementen is vormgegeven in de beste tradities van Dutch Design: tijdloos, speels en met een natuurlijke uitstraling. En omdat dit modulaire meubilair zich makkelijk in elkaar laat schuiven, reist het graag mee naar elk evenement. Op welke locatie dan ook.

Goed verhaal door copywriter Eindhoven

Modubilo is zojuist geïntroduceerd. Copywriter Hans Kik kan uren vertellen over deze innovatie. Hij schreef de brochure, de website, linkedinberichten, flyers verhuur en SmartCart en de e-mailmailing. Benieuwd naar een goed verhaal?