Skip to main content

SmartCart – Slimme tekst, copywriter Eindhoven

By 20 februari 2018Geen categorie

Een beetje kenner heeft oog voor het Dutch Design. Een beetje cateraar herkent vooral het gemak van de SmartCart waarin Modubilo wordt vervoerd. Deze SmartCart is een multitalent voor elk evenement. Handig gereedschap dus voor iedereen die evenementen van niveau organiseert. En die gek is van mobiel en modulair meubilair.

SmartCart, slim organiseren

Modubilo is Made to Move. En ook jou brengen we in vervoering. Met een SmartCart van Modubilo brengen we alle panelen voor tafels, barren en krukken naar je toe. We zetten de meubels in elkaar om ze na afloop te demonteren en weer mee te nemen. Zo heb je geen omkijken meer naar het meubilair en houd je de handen vrij voor het evenement.

Multitalent voor elk evenement

De SmartCart is veelzijdig. Eerst gebruiken we deze kar om meubilair te vervoeren. En daarna gebruik jij ‘m als afzetruimte, bar of buffet. Zo snel kun je deze kar omvormen. A la minute creëer je extra mogelijkheden zonder extra faciliteiten in te huren.

Goed verhaal door copywriter Eindhoven

Modubilo is zojuist geïntroduceerd. Copywriter Hans Kik kan uren vertellen over deze innovatie. Hij schreef de brochure, de website, linkedinberichten, flyers verhuur en SmartCart en de e-mailmailing. Benieuwd naar een goed verhaal?