Skip to main content

Vent met talent – De prijs is het bewijs

By 2 december 2016Geen categorie

Epica Award, San Accent, bronzen Effie… Nog even en zijn prijzenkast begint op die van een biljartvereniging te lijken. Want Best got talent en Wouter Janssen gaat nog meer binnentikken. Een lamp? Niet onmogelijk. Dat zou een primeur zijn voor de Lichtstad. De eerste copywriter uit Groot Eindhoven die de prijs der prijzen in de wacht sleept. De ADCN verlegt grenzen. VEA-conceptopleider Joop de Boers heeft een toppertje in stelling gebracht.

 

 

Philip S.

Wouter J. is goed op schot. Ik heb hem leren kennen toen ik gastcopywriter was bij Verwegen Communicatie in Veghel, het tegenwoordige WIM creative agency. Sindsdien praten we regelmatig bij over het vak, samen de art directors Jan Klaus en Henk Kivits. Wouters campagne Philip S. moet uit de bak (bij The Line in Den Bosch) was overigens goed voor kamervragen. Mooie bijwerking, zoveel publiciteit.

 

Business

Wouter concipieert nu bij Bovil in Eindhoven, het vroegere Multicom/TBWA waar ook Henk Kivits en ik gewerkt hebben als team. CEO Michiel Scheeren kan aan de bak. “New business, Michiel. New Business.” Talent is niet te stuiten.

 

Hans Kik